VAD KAN VI GÖRA FÖR DIG?

Oavsett om du behöver hjälp med din löpande redovisning, ditt bokslut eller behöver råd och tips så finns vi här för dig. Vi erbjuder tjänster inom redovisning, revision och rådgivning. Vårt kontor hittar du mitt i centrala Laholm. Välkommen in till oss eller slå en signal så berättar vi mer.
 

Redovisning

Redovisning är ett brett område och omfattar bl a löpande redovisning, avstämningar, bokslut/årsredovisning men kan även vara att upprätta en budget inför ett möte med banken. Varje kundrelation är unik och tillsammans med dig diskuterar vi fram en lösning som passar just dig och ditt företag. För den som vill kan vi erbjuda moderna digitala verktyg för att hantera er redovisning och för den som trivs med mer traditionella bokföringsprogram har vi lång erfarenhet även av detta. Vi är lyhörda för dina behov och önskemål.
 

Revision

Genom revision ökar förtroendet för ditt företag hos dina intressenter såsom kunder, leverantörer, banker m.fl. Revision är ett sätt att kvalitetssäkra att din redovisning håller hög kvalitet. Vi granskar dina räkenskaper och kontrollerar bl a att informationen som presenteras i årsredovisningen ger en rättvisande bild av ditt företags verksamhet och resultat. 

Rådgivning

 Vi har lång erfarenhet inom redovisning, revision och skatt och erbjuder kvalificerad rådgivning inom dessa områden. Det kan vara frågor som rör din löpande redovisning, bolagsbildning, generationsskiften, skattefrågor m.m. 
 

Adress

Företagsrevisorn i Laholm AB
Storgatan 2
312 30 Laholm

Öppettider

Mån-Fre: 07.30 - 16.00
Lör och Sön: Stängt

Telefon/E-post

0430-165 15
martin@foretagsrevisorn.se